ЗА НАС

Кои сме ние ?

Ние – ръководството на бензиностанции Quick Up – сме професионалисти с повече от 20 години опит в сектора с горива. Имаме задълбочени познания за всички процеси в този бизнес. Добре познаваме силно конкурентния пазар в България и повече от две десетилетия изследваме проблемите, които създават негативни емоции у клиентите, за да открием начин да ги разрешим.

Какво правим ?

За да бъдем актуални на силно конкурентния пазар на горива в България, решихме да създадем верига бензиностанции на пълно самообслужване (self-service). По този начин намаляваме разходите до минимум и успяваме да Ви предоставим висококачествено гориво на възможно най-ниската цена. Ние използваме висококачествена техника, сертифицирана по няколко международни стандарта за качество, чието правилно функциониране контролираме ежемесечно.

Защо го правим?

Защото искаме да излезем пред Вас с отрито лице и да покажем, че качествено гориво може да се закупи на приемливо ниска цена. Защото се стремим да покажем на обикновените хора целия процес на търговия с горива в България, без да крием информация. Защото се осмеляваме ежедневно да публикуваме на сайта си актуалните доставни цени от дистрибуторите и рафинериите, с които работим. За да може Вие да бъдете сигурни в своя избор.